flag Судова влада України

Важливо! Зміни авторизації в кабінеті Електронного суду

17 серпня 2023, 17:51

Шановні користувачі Електронного суду!

У зв'язку з наявністю численних скарг на технічні збої, що виникають під час процесу авторизації за допомогою вбудованого методу авторизації, Підприємством було прийнято рішення про тимчасове призупинення дії цього методу авторизації, для подальшого його доопрацювання командою Електронного суду.

З метою забезпечення максимальної надійності та безперебійності доступу користувачів до сервісу Електронного суду, буде доступний лише метод авторизації за допомогою Id.gov.ua (сервісу електронної ідентифікації користувачів). Для цього вам необхідно натиснути на відповідну кнопку з написом "Авторизуватись з ID.GOV.UA" на вебсторінці входу до підсистеми Електронний суд.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності в роботі сервісу вбудованої авторизації підсистеми Електронний суд.

Дякуємо вам за розуміння. Наша команда продовжує працювати над поліпшенням якості сервісу.

Додатково рекомендуємо користуватись нашим телеграм-каналом https://t.me/t_ecourt, у якому ми оперативно висвітлюємо новини та рекомендації щодо підсистеми Електронний суд.  

Детально процес реєстрації та авторизації в підсистемі Електронний суд висвітлено на вікі за посиланням https://wiki-ccs.court.gov.ua/w/Реєстрація_та_авторизація_в_електронному_суді.